Mantra Sound Healing

Klank is trilling en alles is opgemaakt uit trilling. Trilling is beweging.  Als we ons ‘goed’ voelen trillen we op een hoger niveau. Als we ons minder voelen zijn onze trillingen langzamer en voelt alles zwaarder. Soms zijn er tijden in ons leven dat het leven zelf zwaar aan voelt, Mantra Sound Healing  kan hierbij helpen om weer in optimale trilling te komen, oude blokkades op te ruimen en het oorspronkelijke trillingsniveau te herstellen.

De oude mantras vanuit de Hindoe traditie dragen een bijzondere energie die tegelijk heel aards is en tevens heel etherisch. Ze bevestigen de verbinding tussen hemel en aarde. Ze zijn verbonden met krachtvelden die ons uit de dagelijkse beslommeringen kunnen optillen en die ons bewustzijn kunnen prikkelen en ondersteunen in het besef dat er daadwerkelijk meer is tussen hemel en aarde dan de ratio zich voor kan stellen.

Een mantrabad biedt een toegang tot spiritueel genezing. Het is dus GEEN vervanging voor andere geneeswijzen maar een aanvulling erop. Het werkt op zielsniveau. Om volledig te genezen is er vaak niet alleen genezing van het lichaam nodig maar ook genezing van ons hart, geest en ziel. Het doorbreken van oude patronen en het transformeren van de lang behouden indrukken die ons belemmeren in ons kracht om te ‘zijn’.

Bij een Mantra Sound Healing mag je  liggen of zitten (zoals het voor jou het gemakkelijkst is) om je totaal te ontspannen en je aan de klanken over te geven. Er wordt voor jou gezongen met boventonen. Elke keer is anders. Zubin Nur geeft zich over als klank sjamaan om een brug te bouwen tussen jou en je hoogste goed in dat moment. Het gaat hier niet om ‘schon zingen’, maar om de klanken te vinden waardoor er weer beweging en heling tot stand komt. Het heeft meer verbondenheid met raga zingen dat met het ‘normale’ zingen die we in het Westen gewend zijn. Alle klanken komen van de stem.
Vier mantras Hindoe Godinnen worden gebruikt:

   • voor de spirituele wijsheid
   • voor de verbinding met overvloed
   • voor de transformatie
   • voor het verruimen van je pad

Na afloop van het zingen is er een stilte om de trillingen uit te laten klinken en weer rustig bij te komen.

Degene die de mysterie van de trillingen kent, kent waarlijk alle dingen.
Hazrat Inayat Khan

Een mantrabad kost €120,-  en duurt tussen 1 - 1,5 uur.


Download Flyer
Mantra Sound Healing