Spiritual Coaching
Hoe wandel ik ......
 

Spirituele Coaching

Spirituele Coaching

Er zijn natuurlijk diverse manieren om je kennis van jezelf te verrijken. Spirituele coaching biedt een weg. Het is een weg van verantwoording nemen voor wie je bent en voor wat je meemaakt en hoe jij een respons kan brengen in plaats van een re-actie.  Er is maar een ding in het leven dat we werkelijk kunnen veranderen en dat is onszelf. Als wij verandering willen zien in de wereld dan zullen wij die verandering zelf moeten zijn. Hier kunnen we beginnen. Over onszelf hebben we de zeggenschap.

Hoe sta je in het leven en hoe kan je jouw evenwicht bewaren als je een heftige uitdaging voor je kiezen krijgt? We zien vaak zo helder hoe anderen het “anders” zouden kunnen doen, en als het om onszelf gaat? Hoe zuiver en helder kunnen we naar onszelf kijken? Om dat te doen kan het ondersteunend zijn om een ‘spiegel’ te hebben. Het is zo dat als je iets in je oog hebt vraag je vaak een ander om je erbij te helpen om het eruit te krijgen juist omdat je het zelf niet goed in je eigen oog kunt zien.

Zubin Nur’s insteek is, niets overkomt je voor niets. Er is steeds iets te leren vanuit onze eigen doen en ‘reageren’ en van de zaken die naar ons toe komen in het leven. Door middel van gesprekken en spirituele oefeningen kan je tot inzicht komen over jezelf en kan je leren ondanks de stormen van het leven kan je sterk staan in je eigen ‘zijnskracht”. Je kunt leren hoe jij de loop van je leven beïnvloedt en kan beïnvloeden. Leren leven vanuit jouw kracht. Dit is jouw “Heartslight”.

Het leven is vol genade. Als je iets niet leert dan krijg je weer een kans in een iets andere verpakking, een iets andere vorm, misschien is het dan aanvaardbaar. Zie je in eens de verbindingen tussen patronen die in je leven spelen en hoe bepaalde thema’s zich herhalen.
En als je iets wel geleerd hebt, dan krijg je ook van het leven veel verschillende kansen om het te gebruiken in verschillende situaties op verschillende manieren. Kunnen we dan de verbindingen zien en wat we geleerd hebben ook in de nieuwe situatie toepassen? Het kan heel zinvol zijn om een steunpunt te hebben. Iemand die je vertrouwt die je bij wilt staan als je in de spiegel van jouw leven kijkt. Zonder oordelen wel met inzicht. Samen op weg naar jouw belichaming van je eigen wijsheid.

Onze adem is een belangrijk instrument en gereedschap terwijl we door onze leven lopen. Het is een meet instrument die gelijk erbij is en ons heel veel inzichten kan geven in hoe het ons gaat. Een deel van zelf kennis is vriendschap sluiten met je adem. Weten wanneer je adem stokt. Hou je je adem in? Of loop je leeg en voel je je wegglijden in een leegte? Je adem kan je beste vriend worden die je constant helpt om je eigen evenwicht waar te nemen en te bewaren.

Ook de gedachten zijn heel belangrijk. Hoe denk je over jezelf? Met welke woorden en namen spreken je met jezelf. Haal je jezelf onderuit? Of ben je geduldig en begripvol? Wat je niet aan jezelf kan geven kan je moeilijk aan een ander geven. Dat is als proberen te geven vanuit een lege kast. Zo zijn we vaak niet opgevoed, we menen ‘daar te moeten zijn voor de ander’. Toch is het belangrijk dat we in de eerste plaats daar zijn voor onszelf en vanuit onze”zijnskracht: kunnen we (misschien) er ook zijn voor anderen, elke keer weer voelend en beslissingen nemend vanuit het nu.

Kosten:
Een sessie van 1,5 uur kost €90
Een Spirituele Coaching traject dit is een overeenkomst voor 4 – 6 sessies;  €81 per sessie.

Er zijn verschillende vormen en mogelijkheden om Spirituele Coaching te krijgen. Een paar mogelijkheden zijn:
© Sound Soul Healing,
© Hoe wandel ik door het leven?
© En binnen de Sufi pad die Zubin Nur bewandelt is het ook mogelijk om begeleiding te krijgen.
© Natuurlijk is het ook mogelijk om te bellen en jouw wensen en behoeften te bespreken en een vorm te scheppen die jou past.