Sound Soul Healing

Sound Soul Healing

Sound Soul Healing is mantrische ervaing. Klank is trilling en alles bestaat uit trilling. Trilling is beweging.  Als we ons ‘goed’ voelen trillen we op een hoger niveau. Als we ons minder voelen zijn onze trillingen langzamer en voelt alles zwaarder. Sound Soul Healing kan hierbij helpen om weer in optimale trilling te komen.

De oude mantras vanuit de Hindoe traditie dragen een bijzondere energie die tegelijk heel aards is en tevens heel etherisch. De verbinding tussen hemel en aarde. Ze zijn verbonden met krachtvelden die ons uit het dagelijkse kunnen optillen en die ons bewustzijn kunnen prikkelen en ondersteunen in het besef dat er daadwerkelijk meer is tussen hemel en aarde dan de ratio zich voor kan stellen.
  
Een mantrabad biedt een toegang tot spiritueel genezing. Het is dus GEEN vervanging voor andere geneeswijzen maar een aanvulling erop. Het werkt op zielsniveau. Om volledig te genezen is er vaak niet alleen genezing van het lichaam nodig maar ook genezing van ons hart, geest en ziel. Het doorbreken van oude patronen en het transformeren van indrukken.

Bij een Sound Soul Healing lig of zit je (zoals het voor jou het gemakkelijkst is) om je totaal te ontspannen en je aan de klanken over te geven. Er wordt voor jou gezongen met boventonen. Elke keer is anders. Zubin Nur geeft zich over als klank sjamaan om een brug te bouwen tussen jou en je hoogste goed in dat moment. Het gaat hier niet om ‘stemschooling’, maar om de klanken te vinden waardoor er weer beweging en heling tot stand komt. Alle noten kunnen naar voren komen, ook alle tussen noten, ‘valse’ noten en boventonen. Alle klanken komen van de stem. Het is daardoor ook een ervaring die boven ‘goed’ en ‘vals’ uitstijgt. De noten en tonen komen zoals ze komen. Het is een oefening in loslaten en hen hun werk laten doen.

Vier mantras Hindoe Godinnen worden gebruikt:
© voor de spirituele wijsheid  ~ Saraswati
© voor de verbinding met overvloed  ~ Lakshmi
© voor de transformatie  ~ Kali
© voor verruiming van obstakels van het pad  ~ een van de 1,000 namen van de Godin ~ Sarvapad Vinivarini. ©

Na afloop van het zingen is er een stilte om de trillingen uit te laten klinken.
©©©
Een Sound Soul Healing sessie kost €99,-  en duurt ± 1 - 1,5 uur.
©©©
Nieuw! Sound Soul Healing CD €33,- bel of mail om het te bestellen.

Sound Soul Healing op afstand – bel om een afspraak te maken om een foto op te sturen. Een opname van de sessie wordt naar je toegestuurd.
Een Sound Soul Healing traject van 6 persoonlijke sessies waarbij je zo wel zelf mantras leert zingen  als een aantal keren ook de Sound Soul Healing ervaring hebt,- de traject kost €540- (€54 korting). Zo kan je de kanalen openen om jezelf weer in harmonische trilling te brengen.


Download Flyer
Sound Soul Healing