Healing Ritueel

De volleidge naam van dit ritueel (oorspronkelijk van Hazrat Inayat Khan) is  “The Absent Healing Ritual” of tewel “Geneezings Ritueel voor niet aanwezigen”. Het wordt zo genoemd omdat de deelnemers komen bij elkaar om hun diensten aan te bieden voor andere niet aanwezigen.

Hazrat Inayat Khan heeft veel gereisd in Europa en in de Verenigde Staten. Hij bemerkte als hij zijn leerlingen bezocht dat ze soms ziek werden en dat terwijl een Dr ze lichamelijk genezen kon, vaak hadden ze ook spiritueel genezing nodig. Daarom begon hij deze ‘healing’ ritueel. Het gaat hier om spiritueel genezing  tijdens het ritueel. Het is dus geen vervanging voor Dr’s of medische zorg.

Er zijn 3 delen in de voorbereiding voor het ritueel waardoor we mediteren en ons concentreren op leeg worden en ons openen om gebruikt te worden als kanalen voor Goddelijke Geneeskracht. Daarna wordt een lijst namen gelezen. (De namen van degenen die aanwezig zijn, zijn NIET op deze lijst.

Er is ook een stille gedeelte waarin de namen van anderen die niet genoemd zijn bedacht kunnen worden, of andere plaatsen op aarde waar er genezing nodig is.

Deze bijeenkomsten zijn open voor allen die zich geroepen voelen om anderen te dienen. Als dit werk jou roept bel Zubin Nur:
026 389 0121