Spiritual Coaching
Hoe wandel ik .......
 

Hoe wandel ik door het leven?

 ©©© Hoe wandel ik door het leven? ©©©

© Hoe kom ik in mijn kracht?
© Hoe leer ik mijn grenzen te stellen en bewaken?
© Hoe geef ik vorm aan mijn integriteit?
© Hoe vervul ik mijn harte wens?
© Hoe sta ik in het leven?
© Hoe leef ik naar mijn hart?
© Waarom herhalen zich bepaalde patronen in mijn leven?
©Waar blijft mijn zelf vertrouwen en hoe leer ik dat te ontwikkelen?
©©©
Resoneren deze vragen in je? Wil je ondersteuning en begeleiding in het vinden van jouw antwoorden?
©©©
Zubin Nur heeft jaren lang ervaring met mensen begeleiden in het zoeken en vinden van kracht en bezieling. In het Westerse Soefisme en door verschillende opleidingen in communicatie en alternatieve en spirituele genezing  heeft zij verschillende methodes en technieken geleerd waardoor zij kan coachen in het contact houden met je eigen kern en het leven vanuit jouw bron.
©©©
Ons leven is een reis. Vóór onze incarnatie heeft de ziel besloten een aantal uitdagingen aan te gaan in de dualiteit. Als baby en jong kind leven we in verbondenheid met de zielensfeer. Onze omgeving en cultuur stelt eisen aan ons waardoor de verbinding met de zielensfeer vaak minder  of belemmerd wordt. Later komen er een keerpunten in ons leven. Vensters worden geopend waardoor we weer verbinding kunnen maken met onze zielsopdracht.
©©©
Of we dat aangaan of niet is altijd een keuze vanuit vrije wil. Als we het aangaan kan het fijn zijn om een steunpunt te hebben, een spiegel voor onze innerlijke ontwikkeling. Hierbij kan je begeleiding krijgen van Zubin Nur.              
©©©
Elk persoon heeft een eigen pad en een eigen weg naar innerlijke ontwikkeling en innerlijke vrede. Vandaar dat het niet te voorspellen is hoe of met welke uitdagingen en zegeningen jouw pad zal verlopen. Het is een pad dat we samen bewandelen in vertrouwen en overgave aan elkaar.
Als er een uitdaging in je leven is gaat het er vaak om, om bij je eigen hart te zijn en blijven en om te vertrouwen dat jouw oplossing de juiste is voor jou. Terwijl je respect behoudt voor de ander. Zoals de grootmeester Gandhi ons aanheeft geraden “Verander de wereld, begin bij jezelf.” We hebben nog zo veel ongebruikte gaven, cadeaus die nog onuitgepakt blijven. Ga de reis aan om jouw gaven en talenten te openen, ontplooien en volledig in jouw eigen kracht te staan.
©©©
Een trajekt met Zubin Nur biedt je stimulans en ondersteuning in jouw proces van ontwikkeling. We kijken naar je levenspad. Wat bracht je naar dit punt? Wat kan je los laten of een andere plek geven? We hoeven het niet altijd met elkaar eens te zijn, wat belangrijk is dat we elkaar kunnen aanhoren. Leren luisteren vanuit ons hart. Zonder oordelen. Het verleden los laten ~ er wel van leren maar er niet steeds door gehinderd te worden.
Vooruitgang en ontwikkeling gaan veel gemakkelijker zonder onnodige ballast. Als er behoefte is creëren we een ritueel om het verwerkte los te laten.        
©©©
Waar wil je naar toe? Waar wordt je warm van? Wat wil jouw passie? Door middel van gesprek, ontspanning, visualisatie en spirituele oefeningen; met begeleiding, begrip & ondersteuning op jouw innerlijke ontwikkelingspad kom je sneller verder.
Vanuit je hart leven in tevredenheid met jezelf. Zo wordt je een stralend baken voor jezelf en voor je omgeving. Door ons innerlijk wijsheid te volgen komt er een groot stuk ontspanning in ons leven en in onze relaties, want dan ‘hoeven we niets van de ander’.

 

©©©
Er zijn verschillende mogelijkheden om dit te doen
© Losse persoonlijke gespreken €90,- voor 1,5 uur.
© Een spiritueel coaching traject in te stappen. €81,- voor 1,5 uur. ( Bij een afspraak voor 4 - 6 sessies binnen een jaar, bij verdere gespreken wordt dit tarief ook gehanteerd.)
© Zie ook Sound Soul Healing.

 

©©©

 

 


Download folder
Hoe wandel...